Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΩΓΑΜΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ- ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Δικαστική αναγνώριση της πατρότητας.
Εξ αφορμής αγαπητοί αναγνώστες ερώτησης που δέχτηκα ενός από εσάς σχετικά με ενέργειες που μπορεί να κάνει μία ανύπαντρη μητέρα ενός ανήλικου τέκνου σχετικά με την δικαστική αναγνώρισή του από τον φερόμενο πατέρα σας δίνω κάποιες βασικές πληροφορίες.
Ποιοί έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την δικαστική αναγνώριση της πατρότητας
  1. Η μητέρα έχει το δικαίωμα να ζητήσει με αγωγή την αναγνώριση της πατρότητας του τέκνου που γεννήθηκε χωρίς γάμο της με τον πατέρα του.
  2. Επίσης το δικαίωμα αυτό το έχει και το τέκνο.
  3. Ο πατέρας επίσης, πότε όμως, όταν η μητέρα αρνείται να συναινέσει στην εκούσια δήλωση αναγνώρισης από τον ίδιο, δηλαδή όταν ο πατέρας θέλει να αναγνωρίσει με τη θέλησή του ότι είναι ο πατέρας του ανήλικου παιδιού και δεν θέλει η μητέρα η μητέρα να συναινέσει σ' αυτό, αφού ο νόμος θέτει ως προυπόθεση και την συναίνεση της μητέρας.

Τεκμήριο Πατρότητας.
Η πατρότητα του πατέρα τεκμαίρεται όταν αυτός αποδειχθεί ότι είχε σαρκική συνάφεια με τη μητέρα κατά το κρίσιμο διάστημα της σύλληψης το οποίο είναι το χρονικό διάστημα από την 300η μέχρι και την 180η ημέρα πριν τον τοκετό. Αυτό όμως το τεκμήριο δεν ισχύει όταν η αγωγή ασκείται από το ανήλικο τέκνο.

Χρονικό περιθώριο άσκησης της αγωγής
Το χρονικό περιθώριο (αποσβεστική προθεσμία) που έχει η μητέρα να για να ασκήσει την αγωγή αναγνώρισης της πατρότητας είναι πέντε (5) χρόνια, η οποία προθεσμία ξεκινάει από τον τοκετό. 
Το δικαίωμα του τέκνου αποσβένυται, ένα έτος (1) από την ενηλικίωσή του και το δικαίωμα του πατέρα ή των γονέων του αν αυτός π.χ πεθάνει, δύο (2) έτη αφότου αρνήθηκε την συναίνεσή της η μητέρα. 


Αν η μητέρα ήταν έγγαμη κατά το χρονικό διάστημα της σύλληψης ;;
Αν η μητέρα ήταν έγγαμη κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα της σύλληψης του τέκνου, τότε η προθεσμία για την δικαστική αναγνώριση αυτού (αφού αν γεννηθεί το παιδί ακόμη και να μην είναι παιδι του συζύγου τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα αυτόν) αρχίζει αφότου γίνει αμετάκλητη η απόφαση που δέχεται την προσβολή της πατρότητας. 


ΣΕ ποιές περιπτώσεις ασκείται αυτή η δικαστική αναγνώριση της πατρότητας;
Τώρα αγαπητοί αναγνώστες για να μπορέσει να ασκηθεί αυτή η αγωγή δικαστικής αναγνώρισης της πατρότητας θα πρέπει το τέκνο που γεννήθηκε να μην καλύπτεται από το τεκμήριο καταγωγής από το γάμο, δηλαδή να μην έχει γεννηθεί κατά τη διάρκεια που ένας γάμος είναι ακόμη έγκυρος, δεν έχει ακυρωθεί δηλαδή με αμετάκλητη απόφαση ή επίσης να μην έχει γεννηθεί το τέκνο μέσα σε 300 ημέρες από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου , αφού τότε στις περιπτώσεις αυτές τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα τον σύζυγο της μητέρας (ανεξάρτητα που δεν έχει συλληφθεί από αυτόν).
Άρα λοιπόν όταν ένα τέκνο θεωρείται ότι είναι γεννημένο σε γάμο και έχει πατέρα , δεν μπορεί ούτε ο φυσικός πατέρας ούτε και η μητέρα να ασκήσουν αγωγή για την αναγνώριση της πατρότητας του τέκνου.
Θα μπορούσε μόνο η μητέρα σε κάποιες περιπτώσεις να ασκήσει τέτοια αγωγή όταν ασκούσε και αγωγή προσβολής της πατρότητας και η πρώτη θα τελούσε υπό την αίρεση ευδοκιμνήσεως της δευτέρας αγωγής.





Μετάφραση στην κινεζική γλώσσα μετά απο απαίτηση κάποιων πελατών.



侍条件程序的非法行为识别亲子关系的司法认定。

    
顺便说一句亲爱的读者一个问题,我从你收到的有关行动可以通过互认所称的父亲对未成年子女的单身母亲,给你一些基本的信息。谁可以申请司法确认亲子关系

   
1。母亲有一个非婚生孩子与他的父亲有权要求索赔侍。
   
2。这对孩子的权利。
   
3。父亲也,但从来没有当母亲拒绝同意他自愿申报的认可,这是当父亲要承认的意愿是未成年子女的父亲和母亲不希望他的母亲同意这一点,设置的母亲,因为法律的条件和同意。
父子关系的推定。推定父亲的父子关系时,他证明了他与她的母亲在受孕的时期,这是从300到180天,分娩前的时期肉体连接。但这个假设并不适用于未成年人带来的行动时。时间表启动期限(时效期限),母亲有确认亲子关系带来一个动作是五(5)年,这期间从出生开始。儿童有权熄灭,一年(1)成年和父亲或父母的权利,如果他死于例如,两(2)年后,他们拒绝同意母亲。
如果母亲结婚时受孕的时间?如果母亲在孩子的观念的关键时刻,那么这个司法认定的时间(如果孩子出生时,甚至没有一个孩子,她的丈夫被推定的父亲他)结婚后开始成为不可改变的决定接受父亲的挑战。
在这种情况下,实行司法确认亲子关系?现在,亲爱的读者能够行使过程中仍然是有效的婚姻,亲子鉴定的司法承认这种说法,应该出生的儿童,不包括推定婚姻的起源,即不是天生的,而不是取消最后的决定或不也是孩子出生300天之内解散或者撤销婚姻的,因为在这些情况下,它被假定丈夫的父亲母亲(不管是不是他抓获)。所以,当一个孩子被视为婚生子女和父亲,它可以既不是自然的父亲和母亲陪孩子起诉。只在某些情况下可能的母亲带来了此类诉讼和法律行动参选的条件下,首先将举行的侍evdokimniseos第二次治疗。

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου